Cuvinte frumoase de dragoste | Cuvinte frumoase pentru persoana iubita

Cuvinte frumoase de dragoste

As vrea sa fiu o perna moale ca un fulg, sa dormi cu mine-n brate si sa nu ma lasi chiar daca eu... as incerca sa fug..

Durerea ce o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc... de ce oare TE IUBESC?

Inima mea e ca un templu... intri te rogi si daca meriti ramai! Tu niciodata nu ai intrat, nu te-ai rugat si totusi ai ramas...

Ai grija de zambetul tau,de buzele tale,de sufletu meu... Ai grija de inima mea... Ai grija de noi si de dragostea noastra...

As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cer, sa le spun ingerilor ca si pe Pamant exista Raiul. Te iubesc!

- Toata dragostea ti-o voi darui, pana vom pluti peste nori, caci doar tu esti singurul pe acest pamant pe care il voi iubi mereu!

Cand o sa ne intalnim vreau sa te sarut dulce, cand o sa dormim vreau sa te tin in brate. Esti ingerasul meu si vreau sa am grija de tine. Imi lipsesti mult...

Am sa-ti spun un cuvant care doare : IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu . .

Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!

Se spune ca omul crede in ceea ce ii place,iubeste si nu mai poate trai fiind departe de acel obiect, asa ca acum eu cred in tine!

Sunt frunze ce nu cad oricat de tare ar bate vantul...sunt inimi ce nu se despart nicicand chiar daca sunt departe!!!

Departe esti de mine, de nu te mai zaresc, departe ori aproape, eu tot te mai iubesc!

Niciodata n-am crezut ca vei fi.. dar uite ca esti.. esti aici... aproape de mine,langa inima mea.. Te iubesc foarte mult.. crede-ma! Esti tot ce am mai scump pe lume!

Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa,IUBIRE...

Ce sa scriu?...nu incap decat 160 de caractere...oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?

ubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .

-Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii ....cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .

Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu